7 brudekjoler som var helt fantastisk vakre

Her kommer 7 fantastisk vakre brudekjoler som tok pusten fra verden :

7 utrolig vakre kjoler

  • Nummer 1 : Kate Moss i sin absolutt nydelige kjole fra John Galliano. Denne kjolen hadde masse

blondedetaljer. I tillegg var den farget i en kremfarge og hun hadde naturlig sminke til og viltre og vakre krøller. Brudekjolen hadde designeren prydet med en masse små diamanter i all sin prakt.

Datteren til Kate gikk rett ved siden av mamma og gikk rett inn i rollen som hennes brudepike.

  • Nummer 2 : Kate Middleton som også lyder tittelen hertuginne av Cambridge bar en helt utsøkt

kreasjon på sin bryllupsdag designet Alexander Mqueen. Kjolen hadde utsøkte blondedetaljer nedover ermene og en elegant V-utringning i brystpartiet hennes. Da hun kom gående nedover kirkegulvet så lignet hun Diana i all sin rene og vakre skjønnhet og verden holdt på å miste pusten da de så henne. William syntes hun var så nydelig at han nesten begynte å gråte, hun var litt av et syn. Søsteren hennes Pippa var den som holdt slepet på omtrent 3 meter og i senere tid fikk Pippa mye oppmerksomhet på grunn av sin veltrente bakdel i den kjolen hun hadde på seg.

  • Nummer 3 : Solange Knowles bedre kjent som søsteren til Beyonce bar en helt spesielt enkel brudekjole i hvitt til sitt bryllup og alle gjestene inkludert brudeparet syklet til kirken. Dette var godt planlagt og avtalt på forhånd. Det var heller ikke bare selve brudeparet som bar hvitt den dagen, det gjorde også resten av de besøkende gjestene.
  • Nummer 4 : Jenny Skavlan giftet seg ifjor med Thomas Gullestad i en kjole som hun hadde designet helt på egenhånd med litt hjelp av moren hennes Jannicke Ebbing.

Jenny er god på gjenbruk og har selv gitt ut en egen bok som nettopp heter “Sy om” og de rosene hun har på brystpartiet på sin egenkomponerte kjole kommer rett fra Fretex.

  • Nummer 5 : Tinashe Bakasa Roll : Hun giftet seg med sin Odd-Magnus Williamson og selve bryllupet fant sted i Oslo. Tilstede blant gjestene var kjendiser som Peter Peters og Camilla Pihl.

Bruden skilte seg ut fordi hun valgte å gå for en helhvit buksedress i blonder med et langt og gjennomsiktig slør bak. Festen ble holdt på et utested på Youngstorget, deres favorittsted i hele hovedstaden vår.

  • Nummer 6 : Kristen Stewart : Dette var bryllupet som alle gikk og ventet på. Bella var smellvakker i sin brudekjole. Det fineste med kjolen var alle broderiene på ryggen.
  • Nummer 7 : Prinsesse Madeleine og den amerikanskfødte Chris O Neill : Madeleine kom ut i en fantastisk kreasjon av Valentino selv, han er selve mesteren når det kommer til å kreere utenomjordisk vakre brudekjoler for kjendiser og de adelige. Intet øye var tørt blant det svenske folk da hun kom gående oppover kirkegulvet og man ser at Chris er tydelig beveget der han står og venter på henne i enden. Kjolen var både søt og vakker og hadde søte blondedetaljer over brystet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *