Belle Amie. Norges største brudesalong

En Brudekjole er en enormt viktig del av det skulle gifte seg for en kvinne. Den blir mer enn et symbol fordi man skal föle seg som en prinsesse og absolutt den vakreste kvinnen i alle situasjoner ved hjelp av å understreke sin skjønnhet med hår og flott sminke og den nydelige kjolen som man har valgt ut med sin egen personlige smak og stil i bakgrunnen. Kjolen og en kjempegod fotograf er noe av det aller viktigste som man investerer i siden bildene representerer alle de gode og personlige minnene fra dagen, og siden denne opplevelsen er en av de aller viktigste dagene i en kvinnes liv så skal man ha med seg de gode minnene for resten av livet sitt, derfor er det så viktig at alle delene av bryllupsdagen utfyller hverandre og spiller på lag.

I forhold til leverandører av brudekjoler så har de gjerne lang leveringstid på nettopp brudekjoler.

Derfor sier en tommelfinger-regel at man senest skal booke en prøvetime til bestilling og prøving av kjole rundt et halvt år för man skal kjøpe denne i den butikken som man ønsker å handle kjolen. Noe av grunnen er også at kjolen skal passe perfekt til din kropp som brud og når man finner den perfekte brudekjole så behøver man også gjerne å justere den litt siden den skal føles unik og spesiell og som om du er den eneste i verden som har skaffet deg akkurat denne brudekjolen.

Brudesalongene har som oftest lang erfaring med dette og kan gi deg profesjonelle råd og tips til akkurat deg som går på stil og design og estetikk.

Belle Amie, brudesalongen i Bergen

Belle Amie er landets aller største brudesalong. Denne populære og markedsledende salongen har et stort fokus på å gi bruden en nær og tett oppfølging til den store dagen.(http://www.belleamie.no/om-oss.) Lidenskapen til dem som er priviligerte nok til å jobbe her er det magiske øyeblikket der bruden møter sin drømmekjole og selve sammenføringen av familien til brud og brudgom. For Belle Amie sine ansatte så er dette en svært takknemlig jobb. Brudesalongen vet å bygge gode relasjoner med kundene som kommer for å finne sin drømmekjole. De ønsker bare det beste for sine kunder og med sin lange og store utvalg vil de beste kjolene være innenfor rekkevidde for de blivende brudene som kommer hit. Ved å reise verden rundt for å prate med de ledende designerne finner Belle Amie sine ansatte de aller flotteste og mest attraktive brudekjolene til våre bruder. Noe som også gjør Belle Amie til en så populær salong er at de som jobber her har lang erfaring i sitt fag og slik vil kunne tilfredsstille ønskene til selv den mest kresne brud. Belle Amie sine lange tradisjoner begynte med salongen som ble startet i 1988 av Marie Louise Kraakenes. Etterhvert overtok datteren hennes Ellen Kristine salongen og i 2008 flyttet butikken til Bergen sentrum. “Blue by Enzoani” er et eksempel på det mangfoldet av brudekjoler som finnes her. Utvalget omfatter alt fra den moderne brudekjolen til de mest romantiske og eventyrlige til de helt enkle kjolene igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *