Brudekjolen Oslo, en av Oslo sine beste brudesalonger

Brudekjolen utgjör en del av din store dag, og for mange kvinner så er brudekjolen den aller viktigste delen av deres bryllupsdag. Hvor skal man lete om man skal finne sin egen drömmekjole?

Og hva er det aller viktigste som man bör tenke på slik at man finner den aller beste kjolen til seg selv?

Først og fremst så mener ekspertene at man ikke bör lete etter brudekjoler på nettet om man ønsker å finne den perfekte kjolen for akkurat deg. Grunnen til dette er at mange bruder velger å investere ganske mye penger i en kjole og mange bruder har blitt skuffet over kjoler som ser perfekte ut på nettet, men som de ikke har fått muligheten til å prøve ennå og der designen ser helt annerledes ut i virkeligheten både når det kommer til utseendet men også størrelsen.

Det tar tid å finne drømmekjolen og den skal sitte perfekt på din kropp og dessuten føles komfortabel på siden man skal bruke den hele bryllupsdagen, om man ikke da ønsker å skifte til

en lettere kjole utover kvelden. Gjør man det så har man har muligheten til å danse og kose seg sammen med gjestene etter middagen og desserten er fortært.

Brudekjolen Oslo

Brudekjolen Oslo er en av Skandinavias største brudesalonger så her vil bruden ha alle forutsetninger for å finne sin egen unike drømmekjole til den spesielle dagen da man gifter seg. Denne brudesalongen ble startet i 1998 og innehar mange av de aller mest attraktive merkene innen design for brudekjoler som Pronovias, Aire Barcelona og Rosa Clara blant andre.(http://www.brudekjolen.no/kjoletyper.html)

Brudekjolene er forøvrig inndelt i ulik design slik at man skal finne den mest flatterende kjolen for sin kroppsfasong. Vi finner den klassiske A-form som er smal på toppen og følger kroppsfasongen din ut i en stor A. Designen er nok den mest naturlige og organiske av dem alle. Så følger havfrue-designen. Brudekjolen med A-form passer bruder som ønsker å fremheve hofter og midje,designen er tettsittende og fremhever disse partiene på kroppen med perler og andre detaljer før den blir voluminøs igjen rett under knærne. Denne typen brudekjole vil også ofte passe godt sammen med et langt slør slik at man får fine kontraster i kjolens linjer.

Så har man selve prinsessekjolen. Denne stilen er klassisk med tettsittende stoff helt øverst og et kjempestort skjørt som understreker brudens midje. Kjolen vil passe bruden med rett kroppsfasong men ønsker man seg noe mer utfordrende så skal man velge en annen design.

Drop Waist er brudekjoler med en annerledes design igjen. Denne brudekjolen er ettersittende og svært elegant helt ned til hoftepartiet,ofte med blonder og små flotte detaljer. Fra hoftene går den ut og blir svært voluminøs. Denne brudekjolen passer godt til slanke og flotte bruder som ønsker å særlig fremheve sin overkropp og sine hofter og midje. Den siste brudekjolen kalles Column. Denne er tettsittende og skaper en flott og elegant silhuett. Kroppsfasongen som passer aller best til denne designen er slanke og høye kvinner. Den smale og figuren vil skape en forlengende effekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *