Den nyeste trenden innen brudekjoler, masse lekre blonder

Blonder er blant det mest populære til brudekjolen akkurat nå. De tilhører den tradisjonelle og romantiske stilen av brudekjoler og er noe av det lekreste og mest feminine som man kan smykke sin kjole og sin kropp med akkurat nå. Disse små detaljene kan utgjøre hele den store forskjellen og brukes for å skape et ekstra fokus på bryst, veltrente armer, lang og elegant nakke, en flott og feminin rygg og lignende, rett og slett noen av de aller mest feminine deler av den vakre kvinnekroppen.

Mange adelige kvinner som hertuginne Kate av Cambridge brukte en kjole med blondedetaljer på armene da hun skulle gifte seg med sin kjære William. Ermer med masse blonder er rett og slett klassisk og det kan få brudekjolen til å fremstå som enda mer elegant.

Etter at kvinner i de skandinaviske landene og andre land så hertuginne Kate gifte seg så ønsket de også å finne en kjole i samme stil med masse blondedetaljer på ermene samt andre steder.

Andre kjente kvinner har også valgt å smykke sin kropp og bruke brudekjoler med slike detaljer på.

Blant annet Geri Halliwell, prinsesse Sofia av Hellas og Nicky Hilton som er en av arvingene til Hilton-formuen.

Selv om brudekjoler med detaljer av blonder ofte vil ligge innenfor den tidløse og klassiske stilen så finnes det et stort utvalg av disse kjolene også. Noen av dem vil ha blondedetaljer nedover hele ryggen for å skape et sexy og elegant uttrykk og andre brudekjoler med blondedetaljer vil ha blonder over hele brystet for å skape det samme uttrykket og fokusere på brystene og kløften.

Andre ganger ønsker kvinnen å ha fokus på midjen om denne er ekstra flott og man har timeglassfigur og da kan kjolen ha blonder rundt midjen slik at man får et inntrykk av sensualitet og bar hud. Med denne nye trenden finnes det mange muligheter og noen kvinner ønsker å gjøre blondekjolen sin ekstra unik og personlig ved å velge farget blonde i sin favorittfarge. Det man også kan gjøre for å få en ekstra god helhet med sko, slør og kjolen er å også ha et slør i samme blondestoff som kjolen kommer i.

Smykker som passer til brudekjoler med masse blonder og detaljer skal helst være små for å ikke stjele fokus fra selve kjolen. Estetisk sett så passer det veldig godt med ferskvannsperler i en nyanse av hvitt eller lys grå eller fersken. Da kan man holde sminken sin naturlig i rosatoner eller ferskentoner,slik vil man få en flott helhet i alt. Om man elsker ermer med blonder men selv ikke er

av den superromantiske typen så kan man tone det hele ned ved å feste et farget silkebånd rundt midjen, velge en enkel A-formet kjole og holde håret superenkelt. Som sagt så er det mange måter

å bruke denne stilen. Noen av de mest elegante og aller lekreste brudekjolene med blondedetaljer har en sexy og feminin utringning i V-form som går nedover ryggen til kvinnen. Kjoler med blonder byr på veldig mange ulike muligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *