Gode tips til både brudekjole og bryllup

Det er ikke så lett hele denne prosessen med å finne brudekjole og planlegge drømmebryllupet sammen med sin elskede kjæreste. Man er i lykkerus og det er ikke lett å vite hvor man skal begynne. I denne artikkelen skal vi ta for oss noen kjempegode tips fra proffene på dette området slik at det blir enklere som brud å navigere i jungelen av muligheter.

  • 1. Hold budsjettet !

Det mest hjerteskjærende for den vordende og vakre bruden er å forelske seg i en kjole som er for dyr, hva gjør man da? Som brud er de profesjonelle som jobber i brudebutikken der for å hjelpe deg til å finne kjolen som du liker aller best. Da er det også veldig smart å gi beskjed på forhånd hvilket budsjett man må holde seg innenfor slik at man ikke ender opp med å bli hodestups forelsket i en kjole som er altfor dyr og som sprekker budsjettet.

  • 2. Kjøp deg et lekkert og eksklusivt undertøysett

Alle bruder fortjener å føle seg som verdens aller vakreste prinsesse på sin store dag. Om man legger handleturen til en undertøybutikk som har veldig eksklusivt undertøy i silke eller blonde så gjør man seg selv som brud en stor tjeneste. Det man har på seg kan ha stor virkning på hvordan man føler seg og med ett superlekkert undertøy gir man signaler til seg selv om at man fortjener bare det beste og man vil i tillegg føle seg utrolig vel. Det at man føler seg slik vil også føre til at energinivået hever seg et par hakk og man vil løfte selvtilliten. Bruden skal tross alt også være den flotteste av alle kvinnene som kommer og er en del av seremonien siden det er hennes spesielle dag.

Fargen på undertøyet vil også ha stor betydning for kjolen ellers. Her er det viktig at undertøyet sitter kjempegodt og at det er i nøyaktig samme farge som brudekjolen,for det er ikke særlig lekkert om man kan se undertøyet gjennom kjolen.

  • 3. Prøv akkurat den kjolen som du tror ikke vil passe deg.

Ofte er det lett å gå seg vill i en stil. Det kan gjelde mange ting i livet, menn foreksempel. Mange kvinner kan ha vanskelig for å finne seg en mann som passer nettopp fordi de tror at det bare er en viss type mann som passer til dem. Selv om en mann som har helt andre hobbyer enn deg eller en mann vanker i andre miljøer enn deg så er det viktig å gi ham en sjanse for ofte kan kjemien passe ekstremt godt og motsetninger vil som kjent tiltrekke hverandre, man vil rett og slett utfylle hverandre som personer.

Det er veldig viktig å ha den samme innstillingen til andre ting i livet også, foreksempel brudekjoler. Om man velger å ha et åpent sinn og prøve andre kjoler også, selv om man nødvendigvis tenker at de ikke vil passe så kan man få seg en gledelig overraskelse eller to.

Plutselig vil en av disse kjolene sitte som et skudd på deg og så ender du opp med å falle pladask for en av disse kjolene istedenfor, man vil faktisk bli ganske forbauset om man prøver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *