Til inspirasjon, Sofia Hellquist sin brudekjole

Dagen da den svenske prinsen og hans utkårede Sofia Hellquist giftet seg så bar Sofia en vakker kreasjon av den svenske designeren Ida Sjøstedt. I ettertid har designeren solgt mange lignende kjoler for etter det vakre bryllupet deres ble det en enorm etterspørsel etter brudekjoler med blondedetaljer på.

Prinsen Carl Philip fikk tårer i øynene da hans smukke og vordende brud Sofia kom gående opp kirkegulvet sammen med sin pappa. Hun virkelig strålte om kapp med lyset i kirken hvor seremonien ble holdt. Sløret bak håret hennes ble holdt oppe av en stor rund knute og understreket elegansen og tidløsheten i antrekket hennes. Det er tydelig at Sofia er inspirert av hertuginne Kate av Cambridge i stil og i valget av kjole. Kjolen er tettsittende og vakker og fremhever den naturlige skjønnheten til Sofia på en helt utsøkt måte.

Ellers har kjolen lange ermer og et langt og gjennomsiktig slør bak.

Roser er visstnok prinsesse Sofia sin favoritt blant blomster og buketten hennes var i friske farger med nedtonet hvitt, fersken, rosa og grønn. Buketten passer utmerket til den flotte hvite og tidløse kjolen hennes og fargepaletten bidrar til å friske veldig opp.

Som en kontrast til Sofia sitt ravnsvarte og mørke hår bar hun et diadem med forholdsvis grønne smaragder og mange veldig små brillianter. Ørepynten hennes var dråpeformede og hengende diamanter for å toppe det rene og eksklusive preget. I håret sitt bar hun også et grønt blad som kommer fra en myrten-plante. Denne planten har i årtier vært en del av kongefamiliens tradisjon og tradisjonen tro så bar Sofia et slikt i håret sitt.

William varnild var den som sminket Sofia så flott. Han er hennes faste sminkør og dessuten er han en av Sverige sine mest populære frisører også. Han har forresten sminket henne helt siden året 2011. Sminken ble holdt i naturlige toner og fremhevet også hennes nydelige hud.

Bryllupsfesten varte selvsagt ut i de små timer på søndagen etter og Sofia rakk da å bytte fra den tradisjonelle brudekjolen sin og over til en mye mer sexy festkjole da middagen begynte. En slik kjole er også ledigere og enklere å bevege seg rundt i, spesielt om man skal danse med partneren og vennene sine etter selve middagen også. Den andre kjolen var også hvit men hadde en asymmetrisk fasong og var dessuten løsere i formen.

Prinsesse Madeleine av Sverige skiftet også til sin kjole nummer to utpå kvelden i sitt bryllup, men hennes kjole nummer to var av enda mer eksklusiv art. Designeren bak Madde sin nydelige kjole var nemlig ingen andre enn Nina Ricci. Hun er foreløbig en internasjonal stjerne på himmelen av bryllupskjole-kreasjonister og kjolen hennes var selvsagt spesialsydd til henne og alt av tilbehør ble tilpasset også.

I bryllupet til Sofia og Carl Philip måtte de kjempe litt med å få på hverandre ringene, til stor latter for gjestene som kom, men etter en liten stund klarte de det og alt fungerte som det skulle ellers.

Det var et rørt og tydelig lykkelig ektepar som kom ut av kirken den dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *